Daikaiju ponovno u Beogradu i Zagrebu

Izvor: BalkanRock.com, 30.Jun.2015, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daikaiju ponovno u Beogradu i Zagrebu

Nakon što su nas prošle godine posjetili u sklopu turneje pod nazivom “Monsters of Surf”, američki psycho-surf rockeri Daikaiju vraćaju se u Srbiju i Hrvatsku.

Daikaiju napadaju beogradski Povetarac 3. srpnja s domaćim surferima Threesome (koje ste također propustili u Vintageu), a 5. srpnja ih u zagrebački Akc Attack dovodi kreativni kolektiv Živ Žar Žur.

Ova misteriozna četvorka svoju glazbu opisuje kao “suupaa-mecha-kingu rock!!!”, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << što većini posjetitelja njihovih live koncerata odmah postane najdraži žanr glazbe. Njihov prošli nastup u zagrebačkom Vintage Industrial Baru opisan je kao “najluđi koncert na kojem niste bili”, ali na sreću pruža nam se prilika za nadoknaditi propušteno.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.