DJ Dejan Milićević izdao novi album

Izvor: Mondo, 03.Nov.2012, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJ Dejan Milićević izdao novi album

Jedan od najuspešnijih domaćih DJ-eva i producenata, izdao je drugi studijski album "Just Keep Talking Girl".

Na albumu se nalazi deset pesama koje predstavljaju prepoznatljivi eklektični zvuk Dejana Milićevića, u opsegu od housea, deep housea i funky elemenata do snažnijih ritmova na granici sa tehnom. Emotivno putovanje kroz žanrove donosi intenzivne klupske bitove kroz koje se provlače pulsirajuće udaraljke, zarazne melodije i zavodljivi vokali.

"Kroz ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << album želeo sam da prenesem priču moje dosadašnje DJ karijere, u kojoj publika iz celog regiona ima veoma važno mesto. S njom konstantno delim strast prema muzici i kreativno se razvijam, ona je moj najjači izvor energije i inspiracije", kaže Dejan.

Naslovnu numeru možete da preslušate OVDE.

Dejan Milićević je započeo karijeru kao petnaestogodišnjak, pre skoro dve decenije. Zajedno sa partnerom Markom Nastićem, izgradio je prepoznatljivi stil koji je izrastao u jedinstveni miks housea i techna. Danas je on internacionalno poznati umetnik čiji DJ setovi donose fantastičnu atmosferu u klubove i na festivale širom sveta, od Ibize do Ukrajine.

Njegova produkcija dobija odlične kritike, a nakon više od 80 singlova, prošle godine izdao je svoj prvi album, "Trust and the Purpose", čiji je tiraž izdanja na vinilima prodat za samo pet dana.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Dejan Milićević proslavio rođendan u klubu Tube

Izvor: NaDlanu.com, 04.Nov.2012, 15:13

Dejan Milićević, jedan od najuspešnijih domaćih DJ-eva i producenata, predstavio je svoj novi album «Just Keep Talking Girl» specijalnom žurkom u klubu The Tube. .

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.