Courtney Love obradila “Creep” grupe Radiohead

Izvor: BalkanRock.com, 12.Jan.2016, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Courtney Love obradila “Creep” grupe Radiohead

Ekscentrična rokerka Courtney Love izvela je obradu numere “Creep” sastava Radiohead na privatnoj zabavi koju je u Los Anđelesu organizovala Linda Perry, nekadašnja članica grupe 4 Non Blondes, sada uspešni producent i hitmejker.

Zabava je upriličena povodom novog holivudskog ostvarenja Freeheld, tačnije za pesmu “Hands Of Love” koju izvodi Miley Cyrus, a koju je Linda Perry napisala za potrebe filma. (Šuška se da je neka nominacija za Oskara na vidiku). >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Na zabavi Christina Aguilera je obradila Johna Lennona, Ian Astbury (The Cult) Davida Bowiea, Juliette Lewis  AC/DC, dok je sama domaćica otpevala nekoliko pesama Led Zeppelina.

Ono što je ipak obeležilo veče jeste pesma “Creep” koja u verziji nekadašnje zvezde grupe Hole zvuči sirovo, napeto i nepretenciozno i podseća na njenu neukrotivost koja ju je krasila pre dve decenije. Među prisutnima je, kako javljaju mediji, bila i njena ćerka Frances Bean Cobain.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.