Bullet For My Valentine singlom najavili novi album

Izvor: BalkanRock.com, 25.Jun.2015, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bullet For My Valentine singlom najavili novi album

Američki metal sastav Bullet For My Valentine predstavio je novi singl “You Want a Battle? (Here’s a War)”, i time najavio svoj novi album koji nositi naziv “Venom“.

Ovo će biti njihovo peto studijsko izdanje i prvo nakon odlaksa basiste Jasona Jamesa koji je početkom godine tokom procesa snimanja novog albuma napustio ovaj sastav, a čije mesto je zauzeo novi basista Jamie Mathias.

Producenti na ovom albumu bili su Colin >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Richardson i Carl Bown. Prošlog meseca bend je objavio i prvi singl sa ovog albuma koji nosi naziv “No Way Out“.

“Ovaj album je nešto najbolje što smo do sada uradili, i ujedno jeste najbolja stvar koju smo ikada uradili. Za pisanje tekstova na ovom albumu morao sam se vratit u neki mračniji deo svoje prošlosti, koja je postojala pre razvoja ovog benda. Tako da se ujedno može reći da je ovaj album i tekstualno jedan od najbrutalnijih albuma do sad.” izjavio je frontmen ovog sastava Matt Tuck.

Na albumu će se naći jedanest numera, a album će se u prodaji naći 14. avgusta i biće pod etiketom izdavačke kuće RCA.

Lista pesama:

01. V

02. No Way Out

03. Army of Noise

04. Worthless

05. You Want A Battle? (Here’s A War)

06. Broken

07. Venom

08. Harder the Heart

09. Skin

10. Hell or High Water

11. Pariah

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.