Izvor: CroModa.com, 20.Nov.2010, 03:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Briljantni Sergej Antonov!

Gostovanje briljantnog ruskog violončelista Sergeja Antonova u petak, 19.11., bilo je najbolji mogući odgovor na pijanističku elitu koja je od početka sezone Zagrebačke filharmonije pohodila glazbeni Zagreb Muziciranje najvišeg kalibra što ga je ponudio briljantni mladi virtuoz, samo je potvrdilo da će nam ovosezonska Plava oktava pružiti brojne glazbene užitke - koji se jednostavno ne smiju propustiti. Izvedbom slavnih Rokoko-varijacija P. I. Čajkovskog Sergej Antonov je pokazao da Zlatna medalja s prestižnog natjecanja Čajkovski - koju je osvojio 2007. u Moskvi - nije bila nikakva slučajnost. Danas već visoko na ljestvici suvremenog violončelizma, Sergej Antonov doista jest...

Nastavak na CroModa.com...






Povezane vesti

Sergej Antonov potvrdio reputaciju "briljantnog violončelista"

Izvor: SEEbiz.eu, 20.Nov.2010

ZAGREB - Gostovanje briljantnog ruskog violončelista Sergeja Antonova u petak bilo je najbolji mogući odgovor na pijanističku elitu koja je od početka sezone Zagrebačke filharmonije pohodila glazbeni Zagreb.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CroModa.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CroModa.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.