Brigand objavili novu pesmu i spot “Zmijsko ulje”

Izvor: BalkanRock.com, 22.Jun.2015, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brigand objavili novu pesmu i spot “Zmijsko ulje”

Beogradsko-pančevački alternativni sastav Brigand, objavio je svoj novi singl pod nazivom “Zmijsko Ulje“, za koji je snimljen i spot.

Ova pesma, koja se stilski razlikuje od prethodnog rada benda, predstavlja uvod u kompilaciju niškog Black Planet Recordsa pod nazivom “Balkan Under The Radar vol 3.“, koja će se pojaviti uskoro.

Brigand uveliko rade na novim pesmama za svoj sledeći studijski album, a možete ih uskoro čuti u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << u beogradskom klubu Sioux 3. jula zajedno sa Nauseahtake i Velar, kao i Subotici, 4. jula sa Nauseahtake i Recycling.

Besplatan download singla, na kome se nalazi i klavirska verzija pesme “Metak S’ Mojim Imenom” može se naći OVDE.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.