Boris Režak u Kasini

Izvor: Mondo, 04.Feb.2013, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Režak u Kasini

Boris Režak jedan je od najboljih pop-rok pevača sa prostora bivše Jugoslavije, nastupiće u petak 8. februara u klubu Kasina. Svirka počinje u 23 sata.

Ovaj Banjalučanin već 10 godina živi i radi u Beogradu i za to vreme iznedrio je brojne hitove kao što su "Pitaju me ljudi", "Nedodirljiva", "Još si tu", "Ti si mi bila sve", "Isti se pronalaze". "Anđeo", "Pokora", "Tako lako", "Voli me moja".

Učestvovao i je i pobeđivao na mnogim festivalima, ali je nastup >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uživo oduvek njegov glavni adut. Scenska energija, komunikacija sa publikom i nesvakidašnja harizma koju poseduje, svaki njegov nastup čine posebnim doživljajem, jer se Boris nikada ne štedi i uvek daje sve od sebe, kako bi svaka njegova bila bolja od prethodne.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boris Režak u Kasini

Izvor: NaDlanu.com, 05.Feb.2013, 00:07

Događaj koji ne smete propustiti: Bojan Režak, klub Kasina Terazije 25, petak 8. februar u 23h...Boris Režak jedan je od najboljih pop-rok pevača sa prostora ex-YU. Iako se svesno nije suviše medijski eksponirao, Banjalučanin koji već 10 godina živi i radi u Beogradu za to vreme iznedrio je brojne...

Nastavak na NaDlanu.com...

Van Gogh za Dan zaljubljenih u Kasini

Izvor: Story, 05.Feb.2013

Legendarna beogradska rok grupa Van Gogh nastupiće uživo u klubu Kasina na Terazijama i to 14. februara, na Dan zaljubljenih...Van Gogh bend, promo foto

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.