Izvor: BalkanRock.com, 21.Jun.2017, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Vunturišević objavila spot za “Daljine”

Foto: Aleksandar Karaulić

Bojana Vunturišević ekranizovala je naslovnu numeru sa albuma “Daljine“.

Spot je režirao Ivan Stojiljković, direktor fotografije bio je Aleksandar Karaulić, montažu potpisuje Branimir Živković, a za produkciju je bila zadužena Marija Stojanović (SENSE Production).

“Spot za Daljine je nastao kao eho pesme koji ostaje posle slušanja. Važno nam je bilo da se posle gledanja spota se niko ne oseti usamljenim, da se iščekivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << pretvori u nadu, a strepnja u osmeh. Spot za Daljine je nastao kroz proces saradnje sa svim autorima koji su učestvovali u stvaranju albuma. Glavna indikacija u spotu je bila “voda”, jer voda uvek stiže do svog željenog cilja, a i voda može da zagrli naše telo kao i ta osoba zvana Daljine”, izjavio je Ivan Stojiljković, reditelj spota.

U spotu se pojavljuju Nataša Stanković, Jelena Kecić, Ana Mandić i Marija Stojanović.

“Ovo je jedno od onih snimanja gde jedva čekate da uskočite na set i želite da traje što duže. Igrali se ispred kamere ili iza nje. Meni je bilo divno i ponovila bih sve. Trajalo je kratko i malo mi je žao”, dodala je glumica Ana Mandić.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.