“Biti srećan pa šta” novogodišnji singl Autoparka

Izvor: BalkanRock.com, 31.Dec.2017, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Biti srećan pa šta” novogodišnji singl Autoparka

Beogradski sastav Autopark je izdao novi tradicionalni novogodisnji singl “Biti srećan pa šta” poslednjeg dana 2017.

Pesma je pokušaj sumiranja cele jedne godine u jednu pesmu i u njoj najviše čuju uticaji samih života članova benda, više nego muzički. Bend planira izdavanje albuma u 2018. godini, ali nista ne obecava, navodi se u saopštenju.

Autopark su Nikola Berček i Ognjenka Lakičević sa prijateljima, koji su na ovoj pesmi bili Milorad Miki >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Ristic, Una Gašić, Miroslav Cakić i Aleksandar Sivački, a producent je već tradicionalno Saša Jankovic. Srećnu Novu godinu, dobro zdravlje i dobrotu u svetu, kad vec nema mira, želi vam Autopark.

Pesmu preslušajte u nastavku.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Biti srećan pa šta: Novogodišnji singl benda Autopark / VIDEO

Izvor: B92, 31.Dec.2017

Beogradska rok grupa Autopark ni ove nove godine nije izneverila tradiciju...Pesnikinja i pevačica Ognjenka Lakićević i njen bend poslednjeg dana 2017. godine obradovali su fanove novim novogodišnjim singlom "Biti srećan pa šta"..."Ovim zaokružujem i zatvaram ovu godinu, u ovome sumiram emociju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.