Beyonce potvrdila početak turneje u Beogradu!

Izvor: NaDlanu.com, 04.Feb.2013, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beyonce potvrdila početak turneje u Beogradu!

Slavna pevačica će, kao što je i ranije najavljeno, nastupiti 15. aprila u Kombank Areni, biće to početak njene velike svetske turneje "The Mrs. Carter Show".

Ulaznice za koncert koštaju 2,700, 3.900, 4.500, 5.500 i 5.900 dinara - prodavaće se, od 8. februara na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra, Doma omladine, u Ušću, kao i preko Eventima. Fanovi mogu da posete Beyhive Blog na njenom zvaničnom sajtu i osvoje ekskluzivni sadržaj, nabave karte u pretprodaji već od 6. februara, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << VIP pakete i drugo. Posle Beograda, sledeća stanica za Beyonce biće Zagreb (17. april), zatim slede nastupi u Bratislavi, Amsterdamu, Parizu (2 koncerta), Birmingemu, Londonu (4), Mančesteru, Dablinu (2), Antverpenu, Cirihu, Milanu, Monpeljeu, Minhenu, Berlinu, Varšavi, Kopenhagenu, Oslu, a evropski deo turneje završava se 29. maja u Stokholmu. Severnoamerička turneja će početi 28. juna u Los Anđelesu, trajaće do 3. avgusta (Bruklin). "The Mrs. Carter Show World Tour" biće najambicioznija i najveća turneja Beyonce do sada. Planirano je da traje godinu dana a u drugom krugu obići će Južnu Ameriku, Australiju i Aziju. Beyonce će nastupiti i na najvećem svetskom muzičkom festivalu Rock in Rio koji će se održati 13. septembra u Brazilu.Poslednja turneja Beyonce "I Am... World Tour" našla se na prvom mestu Bilbordove liste najposećenijih turneja. Videlo ju je preko 1.1 miliona fanova i obuhvatila je više od 100 nastupa u 32 zemlje širom sveta.Organizatori koncerta u Beogradu su Adria Entertainment i Arena Beograd, globalni pokrovitelj koncerta je PepsiCo.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beyonce 17. travnja 2013. nastupa u Areni Zagreb!

Izvor: CroModa.com, 04.Feb.2013

Beyonce će svoj drugi zagrebački koncert, ovaj put u sklopu turneje 'Mrs. Carter Show World Tour', održati 17. travnja u Areni

Nastavak na CroModa.com...

Za dva dana prodato 15.000 ulaznica za Fest

Izvor: Blic, 04.Feb.2013

Za prva dva dana prodaje ulaznica za predstojeći Fest prodato je više od 15.000 karata. ..Ulaznice po ceni od 200 do 350 dinara su u prodaji na blagajnama dvorana Sava centra, Doma omladine, Dvorani kulturnog centra i bioskopa Fontana...Cena ulaznice za svečano otvaranje je 500 dinara a do 7. februara...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.