Izvor: BalkanRock.com, 17.Apr.2021, 08:13

Bend Sivi ima novi spot o očuvanju Majke prirode

Grupa Sivi objavila je novi video za pesmu “Iznad Promene” koja otvara njihov novi album “Devet”, koji su objavili za Multimedia Music. Ovo je naš doprinos buđenju svesti o važnosti i očuvanju Majke prirode. Ovo je takođe i podrška pokretu: “Odbranimo reke Stare planine” kao i svim ostalim ekološkim pokretima u Srbiji i na Balkanu […] The post Bend Sivi ima novi spot o očuvanju Majke prirode first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Zid Mortal posvetio pesmu žrtvi NATO bombardovanja

Izvor: BalkanRock.com, 17.Apr.2021

Bend Zid Mortal je do sad objavio tri albuma, „Iskon“, „Svemir i ljudska glupost“ i „Monopol i riziko“. Sa aktuelnog trećeg albuma snimili su spotove za pesme „Pet minuta sam“, „Ovo je moj grad“, „Volja“, „Svet koji je prodao čoveka“, „Animal planet“ a pred nama je i...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.