Bend Nemir objavio prvi video spot za pesmu “Svet”

Izvor: BalkanRock.com, 08.Mar.2017, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bend Nemir objavio prvi video spot za pesmu “Svet”

Bend Nemir iz Novog Sada predstavio je svoj prvi video spot za pesmu “Svet”.

Po rečima članova benda u njega je uloženo minimum materijalnih sredstava, a maksimum dobre volje i truda. Za kameru i montažu je bio zadužen Lazar Milošević, dok su koreografiju koja je u njemu predstavaljena, osmislili i otplesali Sara Milačić i Nikola Subotić.

Nemir je sa radom počeo 2014. godine. Premijernu svirku održali su krajem prošle godine u novosadskom >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << klubu Rock House II, a sledeću u Firchie Think Tank studiju. Kritike koje su tom prilikom dobili od velikog broja kolega muzičara, bile su i više nego pozitivne.

Dalji planovi benda su još jedan video spot, ovaj put za pesmu “Zlato”, koja je, kako kažu stilski potpuno drugačija od pesme “Svet”, te nastavak sa svirkama i nastupi na festivalima.

“Imamo poprilično skroman cilj (ali možda i dosta težak zadatak) “.- vratiti ljude u klubove, na svirke autorskih bendova, gde će moći bez ikakvog bunta i tenzije jednostavno uživati u muzici. Ideja je oživeti rock & roll scenu u zemlji, bez klanova, komercijalnih motiva… Samo muzika.”, izjavio je Željko Krstanović, bubnjar u bendu.

Pored njega, Nemir čine i Dragana Keller – vokal, Miroslav Bjeletić – gitara, Zlatko Ljubović – gitara i Milan Krklješ – bas gitara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.