Avenged Sevenfold u izvođenju pesme benda Pink Floyda

Izvor: BalkanRock.com, 18.Okt.2017, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avenged Sevenfold u izvođenju pesme benda Pink Floyda

Momci iz Avenged Sevenfold benda, još jednom su nas iznenadili, ali ovaj put kroz izvođenje pesme čuvenog sastava Pink Floyd, a pesma koju su izveli na svoj način je “Wish You Were Here”.

U proteklih par nedelja, bend je kosntantno dodavao pesme na svom kanalu, koju su predstavljale prerade čuvenih imena. Ovim putem, bend je dalje širio novi album “The Stage” iz 2016. godine, s obzirom da promocije samog albuma nije bilo. Prvo su počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << sa meksičkom folk pesmom “Malagueña Salerosa”, a onda nastavili sa  “Retrovertigo” od Mr. Bungles, nakon koje su objavili i  prerade pesama “Dose”, kaver Del Shannon iz 1961, “Runaway”, “God Only Knows”, od Beach Boysa, i na kraju, “As Tears Go By”, rok legendi, benda Rolling Stones. Nakon ovog opusa, bend Avenged Sevenfold je napravio još jednu preradu, a ovaj put je u pitanju drugi bend, Pink Floyd. Kritike su pozitivne, kako za prethodne, tako i za ovu verziju, koju prati i spot.

U vizuelnom dokumentu pesme “Wish You Were Here”, više je akcenat na odnosu publike i samog benda kroz turneju i koncerte, kao i na momente sa porodicom i prijateljima, koji se odvijaju iza same bine.

“Ideja da se album pretvori u jedinstveno umetničko delo koje ima dodate nove instalalcije, je veoma intrigantna”, dodao je M. Shadows, “Produžuje putovanje”. “Rekli smo deci da ćemo razvijati rekord… Bilo je samo pitanje kako,” istakao je pevač, “Očito se radi u mainstreamu malo bolje, nego u rock ‘n’ rollu. Gledate ono što Kendrick Lamar ili Drake rade, ili bilo koji hip-hop ili pop čin. Njihovi streaming brojevi probijaju limit. Vi gledate na rock, a oni jednostavno nisu tamo. Ali mi želimo probiti nove stvari ka ljudima. Nemamo odgovore na sva velika pitanja u muzičkoj industriji, ali imamo kontrolu nad nama samima, da ostanemo u umetničkom zadovoljstvu, i ovo nam se samo čini zabavnim. “

Koja je sledeća pesma koju će sjajan vokal M. Shadowsa da iznese na nešto drugačiji način, ostaje nam da vidimo.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.