Artan Lili objavili novi singl “Samo ja” pred beogradski koncert

Izvor: BalkanRock.com, 10.Nov.2016, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Artan Lili objavili novi singl “Samo ja” pred beogradski koncert

Beogradski noise-pop bend Artan Lili objavili su novi jesenji hit pod nazivom “Samo ja” koji predstavlja uvertiru za veliki beogradski koncert koji će se održati 25. nov

embra u Mikser House-u.

Ovo je već četvrti spot sa nadolazećeg albuma “New Deal” koji se može preslušati na njihovoj bandcamp stranici. Za audio produkciju pesme bio je, još jednom, zadužen Goran Crevar, dok je režiju spota uradio Miodrag Cicović.

Nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << dana posle Beograda, Artan Lili će nastupiti u Kragujevcu, dok će novosadska publika

imati prilike da ih sluša 17. decembra u klubu The Quarter.

Na beogradskom koncertu će kao predgrupa nastupiti mladi pančevački bend “Buč Kesidi”, a ulaznice se mogu naći u Mixer House-u i FELIX shopu po promotivnoj ceni od 800 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.