Ako hoćete na Partibrejkerse - požurite!

Izvor: Mondo, 07.Jun.2016, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako hoćete na Partibrejkerse - požurite!

Rasprodate su ulaznice za fan pit (najbiližu deo bini), obaveštavaju organizatori koncerta Partibrejkersa na Tašmajdanu.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Partibrejkersi će 18. juna na Tašmajdanu (početak u 20.30 časova) pod starim, dobro poznatim sloganom "Taš je naš", svirati stvari sa poslednjeg albuma "Sirotinjsko carstvo", ali i stare hitove.

Organizatori koncetra obavestili su da su karte za fan pit rasprodate.

Karte po redovnim cenama >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mogu da se kupe na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima, kao i na blagajni na stadionu Tašmajdan koja je počela da radi.

Cene karata:

parter - 1.200 dinara

tribine - 1.300 dinara

Na dan koncerta karte će se prodavati po ceni od 1.600 dinara za sve sektore.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Rasprodat fan pit za Partibrejkers koncert Taš je naš 18.juna!

Izvor: Telegraf.rs, 07.Jun.2016

Podsećamo da se karte po redovnim cenama mogu kupiti na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima, kao i na blagajni na stadionu Tašmajdan koja je počela sa radom...Cene karata: parter 1200 din, tribine 1300 din. Na dan koncerta karte će se prodavati po ceni od 1600 din za sve sektore...(Telegraf.rs)..

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.