Accept singlom najavljuje novi album

Izvor: BalkanRock.com, 13.Jun.2017, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Accept singlom najavljuje novi album

“The Rise of Chaos” singl je koji najavljuje novi, istoimeni album nemačkog benda Accept.

Album The Rise of Chaos petnaesti po redu studijski album benda Accept najavljen je za 4. avgust u izdanju Nuclear Blast Recordsa.

“The Rise of Chaos je nešto o čemu sam često razmišljao. Gde god da odemo, postoji prikrivena ili vidljiva destruktivnost i ona menja sliku sveta ovakvog kakvog ga znamo. Ono što je danas tu sutra već može nestati i to je iritantno >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << jer se dešava na toliko mnogo nivoa da niko ne može da pojmi šta će se sledeće desiti.”, objasnio je gitarista i osnivač benda Accept, Wolf Hoffmann.

Accept će ove godine učestvovati na “Night to Remember” na ovogodišnjem Wacken Open Air festivalu. Ovaj događaj se održava svake godine na festivalu a cilj je izvesti jedinstven multimedijalni šou. Nemačke metal ikone ovog puta svoj set podeliće na tri dela a sa njima će zajedno nastupiti i Češki nacionalni simfonijski orkestar.

The Rise of Chaos spisak pesama:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.