KOPAČ: Postupak proti Srbije najverovatnije će biti obustavljen

Izvor: Kurir, 19.Feb.2020, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOPAČ: Postupak proti Srbije najverovatnije će biti obustavljen

BEOGRAD - Direktor Sekretarijata Energetske zajednice (EZ), koja je pokrenula polovinom januara preliminarnu proceduru protiv Srbije zbog nepotpune primene Direktive o velikim ložištima Janez Kopač najavio je danas da će taj postupak najverovatnije biti obustavljen, a razlog je Nacionalni plan smanjivanja emisija koji je usvojila Vlada Srbije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pohvale i primedbe za srpsku energetiku

Izvor: RTS, 20.Feb.2020, 12:12

Zbog klimatskih promena i zaštite životne sredine, evropska energetika je u traziciji, a Srbija kao njen deo mora da prati tu promenu, poručuju iz Evropske unije. A izveštaj Energetske zajednice o napretku Srbije u energtici za 2019. u najkraćem glasi - najviše smo napredovali u unapređenju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.