IMAMO LOŠE VESTI: Ona te vara, evo 5 stvari koje to otkrivaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2017, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMAMO LOŠE VESTI: Ona te vara, evo 5 stvari koje to otkrivaju

Nije lako kada saznate da vas vaša devojka ili žena vara. Bez obzira da li se ludo volite ili ste u procesu raskida, ume da boli sama pomisao da vaša draga uživa u društvu komšije, bivšeg ili nekog košarkaša.

Sve to može veoma teško da padne svakome iz prostog razloga što niste sumnjali da se nešto dešava. Da biste na vreme reagovali predstavljamo vam 5 stvari na koje morate da obratite pažnju u vezi. Ako neke od ovih stvari opisuju vašu lepšu polovinu, čuvajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se i proveravajte da li se neko krije u ormanu.

NE BUDI SLEPAC: Ovo je 7 očiglednih znakova da te VARA! (VIDEO)

Ukoliko se to desi, ne tugujte, vi ste ipak muškarac što znači a vam je bar palo na pamet da prevarite svoju devojku. Eto zbog te misli ona je otišla drugome, da niste ništa mislili bilo bi drugačije, a ustvari ne bi.

Žene prave velike odluke pred kraj svake decenije života. Tada osećaju da se jedno razdoblje života završava a da počinje novo, a velike su šanse da vi niste deo tih planova.

Početna strast je odavno izbledela i sada ste u vezi gde tačno znate navike onog drugog. Ako se previše uljuljkate u vezu i prestanete dodajete novu energiju ona će početi da razmišlja o nekom drugom koji će to želeti da radi.

Ovo je veoma ozbiljna zamka pošto ste silom prilika često rastavljeni. Na poslovnim putovanjima uvek se upoznaju novi ljudi, a još je opasnije ako stalno putuje sa kolegama. A najopasnije od svega je ako je taj kolega kapetan aviona. Šta da vam kažemo, protiv njega nemate šanse, osim da se nadate da vas ona mnogo voli.

Ako stalno smišlja izgovore za ne-seksanje, ne mora da znači da vas vara. To je dobra vest. Loša vest je da će vas verovatno varati ili čak ostaviti vrlo brzo. Kad god niste sigurni da li vas voli probajte da je nagovorite na seks. Ako vas više ne želi strast u krevetu neće moći da odglumi.

Jasno vam je da nijedna žena ne voli toliko svoje drugarice pa da se viđa sa njima tri puta nedeljno. Verovatno je stalno na telefonu i dogovara se za druženje sa "drugaricom" koja verovatno ima 190cm, trbušnjake i želju da "priča" s njom cele noći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.