Zvezda protiv Dinama, Hemofarm čeka Valensiju

Izvor: RTS, 24.Nov.2009, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda protiv Dinama, Hemofarm čeka Valensiju

Košarkaši Crvene zvezde i Hemofarma počinju takmičenje u Evrokupu. Zvezda igra protiv moskovskog Dinama(18.00), dok se Hemofarm sastaje sa Valensijom (18.00).

Utakmica između Crvene zvezde i Dinama iz Moskve igra se od 18 sati u hali Pionir. U drugom meču grupe F Evrokupa sastaju i Šole i Beneton. Prenos utakmice je na našem Drugom programu.

Trener crveno-belih Aco Petrović ocenio je da ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << može do pobede ukoliko zaustavi Sergeja Moniju i Sergeja Bikova.

"Radi se o ekipi koja, posle CSKA, u svom sastavu ima najbolje ruske igrače Moniju, povratnika iz NBA, i Bikova, koji je trenutno najbolji strelac ruskog prvenstva. Tu je i kapiten Dmitrij Domani, bivši

igrač CSKA Aleksej Zavrašenko, kao i niz dobrih mladih igrača", izjavio je Petrović.

Petrović je rekao da crveno-beli moraju da ponove igru u odbrani sa poslednje tri utakmice u Jadranskoj ligi, kada su pobedili Široki, Partizan i Cibonu.

Hemofarm će u vršačkoj hali Milenijum biti domaćin španskoj Valensiji u grupi B u kojoj će igrati i francuski Le Man i ruski Trijumf. Ovaj meč, takođe, počinje u 18.00 časova.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.