Yandex Taxi nudi vozni park Tesla Model S vozila

Izvor: Moto.rs, 27.Jul.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Yandex Taxi nudi vozni park Tesla Model S vozila

Yandex Taxi je kupio nekoliko potpuno električnih Tesla model S vozila sa ciljem da ponudi uslugu taksi vožnje potpuno na električnu energiju ulicama Moskve. Yandex Taxi je servis koj omogućava korisnicima da naruče taksi vožnju online i prate gde se vozilo nalazi preko mape.

Ova kompanija je nedavno kupila nekoliko novih Tesla Model S električnih vozila. nekoliko od njih su već primećeni na ulicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Moskve. Glavni grad Rusije nije prvi grad koji je ponudio uslugu taksi vozila isključivo na električnu energiju Takođe, aerodrom u Amsterdamu Holandija nudi putnicima vožnju u nekim od 167 Tesla Model S električnih vozila.

foto © pikabu.ru

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.