Vulin: Prijem u Moskvi bio na najvišem mogućem nivou

Izvor: RTS, 28.Mar.2017, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Prijem u Moskvi bio na najvišem mogućem nivou

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin izjavio je u Novom Sadu da je srpska delegacija, predvođena premijerom Aleksandrom Vučićem, a u kojoj je bio i on, u Moskvi primljena na najvišem mogućem nivou.
Aleksandar Vulin je rekao novinarima da pažnja koju je predsednik Ruske Federacije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vladimir Putin ukazao predsedniku Vlade Republike Srbije Aleksandru Vučiću govori o izuzetnim međusobnim odnosima i izuzetnom ličnom poštovanju koje Putin ima prema Vučiću.

"Srbija je u Moskvi još jednom potvrdila svoje prijateljstvo sa Rusijom i potvrdila visok ugled koji uživa u Ruskoj federaciji i dokazala da politika vojne neutralnosti nailazi na veliko odobravanje i prihvatanje, ali i da jačanje Srbije nailazi na odobravanje svih naših prijatelja", rekao je ministar.
Po njegovim rečima, odnos koji je Putin pokazao prema srpskoj delegaciji najrečitije govori koliko Rusija vidi Srbiju kako ključnu državu Balkana i kao ključ za nastavak politike stabilnosti i mira na ovom prostoru.
"Na svakom koraku je bilo vidljivo da predsednik Putin i celo rukovodstvo Rusije doživljava Srbiju kao ravnopravnog partnera. Sve one priče kako srpska politika nije u stanju da sačuva politiku neutralnosti još jednom se pokazuju kao pogrešne", istakao je Vulin.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vulin: Prijem u Moskvi bio na najvećem mogućem nivou

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2017

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas u Novom Sadu da je srpska delegacija, predvođena premijerom Aleksandrom Vučićem, a u kojoj je bio i on, u Moskvi primljena na najvećem mogućem nivou...Vulin je rekao novinarima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.