Teo ne može sam, poraz CSKA uz isključenje Miloša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2016, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo ne može sam, poraz CSKA uz isključenje Miloša

Košarkaši Laboral Kuče pobedili su večeras na svom parketu CSKA iz Moskve sa 81:71 (18:10, 16:24, 23:20, 24:17) u utakmici četvrtog kola Grupe F Top 16 faze Evrolige, dok je Barselona u uzbudljivoj završnici na gostovanju savladala Real Madrid sa 87:86 (17:27, 20:21, 25:15, 25:23).

Laboral je do drugog trijumfa u Top 16 fazi došao zahvaljujući sjajnoj igri u poslednjoj deonici i seriji od 12:0 u poslednjih dva minuta susreta.

Najistaknutiji u pobedničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << timu bio je Janis Burusis sa 19 poena i 13 skokova, dok je Fabijen Kozer postigao 15, a Darijus Adams dodao je 13.

U ekipi CSKA najefikasniji bio je Miloš Teodosić sa 18 poena, a uz to je imao i sedam asistencija, dok je Kajl Hajns postigao 11.

Laboral i CSKA posle četiri odigrane utakmice imaju po dve pobede i poraza.

Barselona je u poslednjoj sekundi i u uz zvuk sirene "dvojkom" Džastina Dolemana u Madridu pobedila Real, te tako kraljevskom klubu nanela drugi poraz.

Real je tokom tri četvrtine bio u prednosti, nakon dobre igre u prvoj deonici, ali je Barselona ipak u trećem periodu sustigla vođstvo, te u finišu susreta i stigla do preokreta.

Najefikasniji u ekipi Barselone bio je Doleman sa 24 poena, dok je Stratos Perperoglu postigao 13.

U ekipi Reala istakao se Serhio Rodriges sa "dabl-dabl" učinkom od 18 poena i 13 asistencija, a po 14 poena su postigli Džejsi Kerol i Felipe Rejes.

Takođe, po dve pobede i poraza imaju i Real Madrid i Barselona.

Pogledajte kako je Teodosić zaradio isključenje.


Pogledaj vesti o: Moskva,   Evroliga

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ubistvo u poslednjoj sekundi: Trojke 6/6, a onda šut preko Ljulja nije problem! Čaroban koš Barse u Madridu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2016

Džastin Doelman junak druge pobede Katalonaca nad Realom ove sezone..Kakav način za osvetu! U poslednjoj sekundi, pravo u srce navijača najvećeg rivala. I to na njegovom parketu. Džastin Doelman je „ukrao“ pobedu Realu i u najzanimljivijoj utakmici prvog dana četvrtog kola TOP 16 faze Evrolige...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.