Stara Pazova: Užički Supermen krenuo pešice do Putina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2020, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stara Pazova: Užički Supermen krenuo pešice do Putina

Pre oko nedelju dana sedamdesetdvogodišnji Užičanin krenuo je peške do Moskve i kako kaže samo zato da bi se rukovao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Pred njim je više od 2.600 kilometara, a naša ekipa zatekla ga je u Staroj Pazovi.

Sedamdesetvogodišnji Milovan Milutinović iz Užica na Sretenje 15. februara uputio se pešice sa rancem teškim preko 20 kilograma na leđima uz jasan transparnet >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ne bi li se na Dan pobede nad fašizmom, 9. maja rukovao sa ruskim predsedikom Vladimirom Putinom.

Kako kaže, za ovaj poduhvat spremao se 6 meseci, a pred njim je istorijska maršruta duga 2.640 kilometara, a dnevno prepešači oko 40 kilometara.

Veruje da će stići do cilja, s obzirom je po svim parametrima njegov organizam, kako kaže, kao u tridesetogodišnjaka. Ne razmišlja o kilometrima, a spremio je i poklon ruksom predsedniku.

Milovan je u žižu javnosti dopseo kada je sa 64 godine prepešačio oko 2.500 kilometara od Užica do Londona i pretrčao sto metara za 25 sekundi sa teretom od 50 kilograma na leđima što i ne čudi, jer je život posvetio sportu, te je u petoj decenije položio za crni pojas u karateu i upisao Fakultet za sport i turizam u Novom Sadu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.