Rus sa striptizetama uleteo u banku da im očita bukvicu

Izvor: Prva.rs, 11.Jul.2017, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rus sa striptizetama uleteo u banku da im "očita bukvicu"

Najnoviji video potiče iz Moskve gde je muškarac u pratnji dve striptizete uleteo u banku! P
rema pisanju “Dejli mejla“, neimenovani mušakrac sa dve striptizete uleteo je u poslovnicu Sberbanke, koja je najveća u Rusiji, i na taj način zaposlenima odlučio da pokaže “kako se treba ponašati prema klijentu“, s obzirom da su se oni prema njemu ponašali “hladno i neprijateljski raspoloženo“. 
Njegove „prjiateljice“ su profesionalno odradile svoj deo posla, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << a čak su se i popele na stolove zaposlenih i pokazale plesno umeće. Zaposlene žene su bile u šoku, a oglasio se i predstavnik banke Oleg Vlasov. 
“Incident se dogodio u jednoj našoj poslovnici u Moskvi. Ovo huliganstvo prijavljeno je policiji, a prema našem zakonu o zaštiti privatnosti ne smemo davati više informacija o klijentu, njegovim poslovima i računima“, rekli su iz Sberbanke. 

Izvor: B92
 
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.