RATNA ZONA U BILBAU: Tuča navijača pre utakmice, ima mrtvih (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Feb.2018, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RATNA ZONA U BILBAU: Tuča navijača pre utakmice, ima mrtvih (VIDEO)

Žestok sukob u Baskiji pre revanš meča Lige Evrope, jedan policajac podlegao povredama posle ranjavanja tokom tuče... Užasne vesti stižu iz Španije, gde je u žestokom sukobu navijača Spartaka i Atletik Bilbaa jedan policajac podlegao povredama nakon što je ranjen tokom tuče. Veliki broj navijača Spartaka stigao je u Bilbao, kako bi pomogli svojoj ekipi u revanš utakmici Lige Evrope protiv Atletika. Iako su šampioni Rusije poraženi sa 3:1 u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Moskvi, hiljade njihovih navijača doputovalo je u Baskiju. Oni su se okupili na jednom od trgova u centru grada, odakle su krenuli ka stadionu u korteu. U jednom momentu su ih pred San Mamesom sačekali najvatrenije pristalice Bilbaa.PROČITAJTE JOŠ: ŽREB ZA LE: Nema povlašćenih Baskijci su krenuli da zvižde i da bacaju staklene flaše na ruse, koji su odmah odgovorili istom merom, kao i bakljama i vatrometom, koji su bacali u njiovom pravcu. Počeo je surov okršaj navijača, u koji se umešala i policija i počela je da upotrebljava silu, a iznad mesta tuče sve vreme je leteo helikopter. Bilo je kao u pravoj ratnoj zoni, jedni su na druge bacali pirotehniku, a u jedom momentu je ozbiljno povređen i jedan policajac, koji je ležao Bilo je kao u pravoj ratnoj zoni, jedni su na druge bacali pirotehniku, a u jedom momentu je ozbiljno povređen i jedan policajac, koji je ležao na podu. Nekoliko kolega ga je dugo štitio štitovima, dok nije ubačen u ambulantna kola koja su ga prevezla u bolnicu. Nažalost, on je preminuo u bolnici od posledica ranjavanja. Takođe, i jedan navijač Spartaka je završio u bolnici, a prema izveštaju ruskih medija lice mu je bilo potpuno obliveno krvlju. (Telegraf)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bilbao: U tuči navijača policajac poginuo, pet povređenih (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2018

Jedan policajac je danas poginuo a pet osoba je povređeno u tuči navijača fudbalskog kluba Atletiko i ruskog Spartaka u španskom gradu Bilbao...Sukobi su izbili uoči utakmice, a u ulicama oko stadiona San Mames nastala je prava ratna zona, prenose španski mediji...Pet osoba je hospitalizovano,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.