Putinov savetnik sabotira crnogorski turizam

Izvor: RTS, 06.Dec.2014, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putinov savetnik sabotira crnogorski turizam

Savetnik predsednika Rusije Sergej Glazjev zapretio je Crnoj Gori smanjenjem broja avionskih letova iz Moskve prema Podgorici i Tivtu, da bi se na taj način ruski turisti demotivisali da idu na crnogorski Jadran.

Moskovske novine Rosijskaja gazeta pišu da Putinov savetnik tvrdi da Crna Gora "današnje blagostanje umnogome duguje Rusiji", prenosi Beta.

Ruski novac, tvrdi Putinov savetnik, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nakon referenduma o nezavisnosti "obezbedio je siromašnoj republici prilično ugodno postojanje".

Rusi su, prema njegovim rečima, u Crnoj Gori uložili dve milijarde evra.

Glazjev tvrdi da "nezadovoljstvo stanovništva politikom premijera Mila Đukanovića raste", kao i da su "proruske snage" na vlasti u Crnoj Gori "u apsolutnoj manjini".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ruski odgovor Crnoj Gori: Smanjićemo broj čarter letova ka Jadranu

Izvor: Blic, 06.Dec.2014

Savetnik ruskog predsednika Sergej Glazjev predlaže, kao odgovor na antirusku politiku crnogorskih vlasti, da se osetno smanji broj čarter letova u tu zemlju i da se turisti preorijentišu sa Crne Gore na Krim...Kako piše "Rosijskaja gazeta", možda će već narednog leta broj građana Rusije koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.