Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2020, 11:15

Popravni za Nikolića, Čečeni redovne mušterije Armejaca

Lokomotiva želi da se vrati u pobednički ritam posle neplaniranog remija u Moskvi protiv Krila Sovjetov

Uz mnogo nepoverenja ruske sportske javnosti nekadašnji trener Partizana Marko Nikolić stigao je u Lokomotivu umesto iskusnog stručnjaka Jurija Sjomina. Srbin je krenuo odlilčno, Posle tri kola sakupio je sedam bodova. Cilj Lokomotive je da zadrži drugo mesto koje opasno napada Krasnodar. Posle dve pobede bez primljemnog gola, tim iz prestonice je prethodne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nedelje napravio neplanirani kiks. Odigrao je nerešeno (1:1) na svom stadionu protiv tada fenjeraša Krila Sovjetov.

Prilika za povratak Lokomotive i Nikolića na pobednički kolosek je današnji duel u Moskvi (19.30) sa odličnim Sočijem koji šest utakmice u Premijer ligi Rusije ne zna za poraz (četiri pobede i dva poraza). U prvom delu sezone u Sočiju, Lokomotiva je slavila sa 1:0 golom Poljaka Gžegoža Krihovjaka.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Moskovljani igraju tvrde utakmice na mali broj golova. Na sve tri utakmice Nikolića na kormilu tima utakmice su završene sa 0-2 gola. Lokomotiva u svojim redovima ima najboljeg igrača ruskog šampionata za jun, a to je Aleksej Mirančuk. On je postigao sva četiri gola za Moskovljene otkada je srpski stručnjak na klupi što je bilo dovoljno za sedam bodova u nastavku sezone. U prošlom kolu spasao je svoj tim poraza protiv tima iz Samare pogotkom u petom minutu sudijske nadoknade.

"Trenutno za nas daje golove samo Aleksej Mitrančuk. Ostali su imali šanse za pogotke, ali nam fali završnica. Moramo da podržimo momke. Verujem da ćemo u sledećim utakmicama biti efikasniji", rekao je Nikolić posle remija sa Krila Sovjetov.

Srpski stručnjak je bio nominovan za trenera meseca juna u Rusiji i pokazao da nije slučajno stigao u redove nekadašnjeg šampiona. Na meču protiv Krila Sovjetov povredio se Giljerme i on je pod znakom pitanja za današnji duel. Lokomotiva će igrati i bez Vladislava Ignjatjeva koji je dobio crveni karton na prošlom meču. Soči će igrati u kompletnom sastavu.

CSKA je prethodne nedelje slavio u gradskom derbiju priotiv Spartaka. Armejci jure treće mesto koje vodi u kvalifiakcije za Ligu šampiona, ali će nekadašnjem šampionu biti veoma teško u Čečeniju protiv sve boljeg Ahmata iz Groznog koji još strepi za opstanak. Prethodne nedelje je nekadašnji fudbaler Partizana i Čukaričkog Miroslav Bogosavac je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Ahmatom. produžio ugovor na četiri godine sa Ahmatom. Tim iz Čečenije je u odlilčnoj formi u nastavku sezone. Ima sedam bodova iz tri utakmice.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tradicija poslednje dve sezone je apsolutno na strani CSKA. Moskovljani imaju četiri vezane pobede protiv Ahmata koji za 360 minuta nijednom nije zatresao mrežu nekadašnjeg šampiona. Gosti su oslabljeni neigranjem povređenih Alana Džagoeva, Ilzata Ahmetova i Belorusa Ilja Škarina.

Posle smene Miodraga Grofa Božovića sa kormila Krila Sovjetova, tim iz Samare je osvojio bod u Moskvi protiv Lokomotive, a sada na svom terenu mora da traži bodove spasa protiv Rostova, ekipe iz vrha tabele.

Dinamo i Arsenal Tula su poslednje tri utakmice odigrali bez pobednikla. Arsenal je izgubio pet poslednjih mečeva kada je imao zaostatak na poluvremenu. Moskovljani su četiri poslednje utakmice u šampionatu bez poraza (po dve pobede i remija).

RUSIJA 1 - 26. KOLO

Subota

15.30: (1.95) Dinamo M. (3.40) Arsenal Tula (4.10)

17.30: (2,70) Krila Sovjetov (3,10) Rostov (2,75)

17.30: (1,70) Spartak M. (3,70) Tambov (5,20)

19.30: (3,20) Ahmat Grozni (3,10) CSKA M. (2,40)

19.30: (1,90) Lokomotiva M. (3,45) Soči (4,20)

Nedelja

15.30: (2,50) Ufa (3,00) Ural (3,10)

17.30: Rubin - Orenborg

19.30 (3,30) Krasnodar (3,40) Zenit (2,20)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.