Ruski policajci silovali zatvorenika flašom za šampanjac

Izvor: Blic, 14.Mar.2012, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski policajci silovali zatvorenika flašom za šampanjac

Četvorica ruskih policajaca su uhapšena i protiv njih će biti podignuta krivična prijava zbog maltretiranja zatvornika flašom za šampanjac, koji je od zadobijenih povreda preminuo, javljaju ruski mediji.

Oni će biti zadržani u pritvoru narednih 60 dana dok bude trajalo ispitivanje okolnosti pod kojima je mučen i umro zatvorenik Sergej Nazarov, kojeg su osumnjičeni policajci kako se veruje silovali flašom od šampanjca, prenela je agencija Itar tass.

Odluku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o njihovom hapšenju je doneo Okružni sud u Kazanju, a sudiće im se zbog nasilja nad zatvorenicima sa smrtnim ishodom.

Prema preliminarnim rezultatima forenzičkih ispitivanja, Nazarov je preminuo od posledica povreda rektuma čvrstim predmetom, a te povrede nije mogao da nanese sam sebi.

On je po prijemu u bolnicu lekarima ispričao šta mu se dogodilo, ali lekari nisu uspeli da mu operacijom spasu život.

Povezane vesti: Novi Sad: Vređao i gađao policajca flašom

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četiri policajca mučili zatvorenika

Izvor: B92, 14.Mar.2012

Moskva -- Četvorica policajaca su uhapšena i protiv njih će biti podignuta krivična prijava jer su flašom za šampanjac mučili zatvorenika, koji je od povreda preminuo...Oni će biti zadržani u pritvoru narednih 60 dana dok bude trajalo ispitivanje okolnosti pod kojima je mučen i umro zatvorenik...

Nastavak na B92...

Mučili zatvorenika flašom za šampanjac

Izvor: Mondo, 14.Mar.2012

Četvorica policajaca su uhapšena i protiv njih će biti podignuta krivična prijava zbog maltretiranja zatvornika flašom za šampanjac, koji je od zadobijenih povreda preminuo, javljaju ruski mediji.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.