Izvor: Blic, 08.Nov.2017, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŽAR U MOSKVI Gori zgrada obaveštajne službe Rusije! (VIDEO)

U zgradi Ruske spoljnoobaveštajne službe u jugozapadnom delu Moskve izbio je danas požar u kojem je nestalo najmanje troje ljudi, prenosi RT.

Zgrada je deo velikog kompleksa na periferiji Moskve gde je sedište ruske Spoljne obaveštajne službe.

Prema nepotvrdjenim informacijama, požar je izbio u podzemnom kablovskom tunelu, moguće tokom radova na njegovom održavanju.

Portparol Agencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sergej Ivanov rekao je za Tass da je "prerano da se iznose komentari pre zvanične istrage", ali je potvrdio da je u kompleksu vanredna situacija.

Moskovske službe za vanredne situacije saopštile su da su reagovale na poziv u pomoć i da preduzimaju neophodne mere u cilju spašavanja ljudi za koje se veruje da se nalaze u podzemnim etažama.

Na licu mesta nalazi se najmanje 15 vatrogasnih brigada.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u zgradi ruske Spoljne obavještajne službe

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Nov.2017

MOSKVA - U zgradi Ruske spoljnoobaveštajne službe u jugozapadnom dijelu Moskve izbio je danas požar u kojem je nestalo najmanje troje ljudi, prenosi RT...Zgrada je dio velikog kompleksa na periferiji Moskve gdje je sjedište ruske Spoljne obavještajne službe...Prema nepotvrđenim informacijama,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.