OBRAČUN SRBA U HRVATSKOJ: Mitrović POKIDAO, Đenka i Marković slavili! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2017, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRAČUN SRBA U HRVATSKOJ: Mitrović POKIDAO, Đenka i Marković slavili! (FOTO)

Drama.

U hrvatskom gradu Zadru startovao je turnir, na kome većinu ekipa čine evroligaši. Uz domaćina koji se takmiči u ABA ligi, učešće su uzeli evropski šampion Fenerbahče, predstavnici Rusije Himki i CSKA iz Moskve, nemački Bajern (Minhen) i Brose Bamberg.

GORE NE MOŽE: Kraj sezone za fudbalera Zvezde! (FOTO)

PULS NA 200: Ćerka legende Partizana je prava seks bomba! Puca na sve strane! (HOT GALERIJA)

KO ĆE BITI NOVI >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << CENTAR: Zver koja ruši sve pred sobom, Srbin ili MIŠKOV kec iz rukava (VIDEO)

Najzanimljiviji meč drugog dana, u dvorani "Krešimir Ćosić" odigrali su Himki i Brose. U obračunu Srba i nekadašnjih košarkaša Zvezde Luke Mitrovića (Bamberg), odnosno, Čarlsa Dženkinsa (ima srpsko državljanstvo) i Stefana Markovića (Himki), slavio je ruski tim posle produžetka 77:75.

U regularnom delu nije bilo pobednika (68:68), a duel je obeležio bivši kapiten crveno-belih Mitrović. Luka je nekadašnjem saigraču sa "Kališa" i Stefanu spakovao 15 poena i bio najbolji pojedinac u Bambergu, međutim, ni to nije bilo dovoljno nemačkom šampionu da izbegne poraz.

Sa druge strane, Marković je postigao 10 koševa, a "Đenka" četiri manje. Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Žil sa 18 pogodaka, dok je Anderson, poput Mitrovića, postigao 15 poena.

Brose u petak igra protiv Fenerbahčea (17.30), dok se u subotu sastaju prvak Evrolige i Himki (20.30).
Pogledaj vesti o: Moskva,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KUVA U ARSENALU: Venger LJUTITO poslao VAŽNU poruku Sančezu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2017

Bura na Emiratima...Menadžer Arsenala Arsene Venger izjavio je da Aleksis Sančez mora da dostigne punu kondiciju, ali i da zaradi mesto u timu, kao i svaki drugi igrač. Medije je najviše zanimalo da li francuski stručnjak imao u svojim planovima čileanskog napadač, kao i da li ima veće prioritete...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.