Miroslav Lazanski sledeći ambasador Srbije u Moskvi?

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jun.2018, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Lazanski sledeći ambasador Srbije u Moskvi?

Novinar i poslanik Srpske napredne stranke Miroslav Lazanski nije želeo da komentariše nezvanično saznanje Blica o tome da će postati novi ambasador Srbije u Moskvi, uz obrazloženje da ne komentariše navode novina.

Lazanski je dodao da se nalazi van zemlje i da je raspoložen da o toj temi priča drugom prilikom.

Blic u današnjem broju prenosi nezvanična saznanja, a pozivajući se na neimenovani izvor iz vrha vlasti u Beogradu, da će Miroslav Lazanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << biti novi ambasador Srbije u Moskvi, te podseća da je dosadašnjem ambasadoru Slavenku Terziću istekao mandat.

"Terziću je mandat već istekao, neko vreme smo tražili zamenu i na kraju došli do toga da je Lazanski idealno rešenje za to mesto", prenosi Blic navode neimenovanog izvora.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.