Milan nudi trampu Lokomotivi, šta će reći Marko Nikolić?

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2020, 23:28

Milan nudi trampu Lokomotivi, šta će reći Marko Nikolić?

Ko bi ovde bolje prošao?

Fudbaler moskovske Lokomotive Aleksej Mirančuk je tražena roba ovog leta, a u svojim redovima ga želi i Milan.

Sevilja je bila najbliža njegovom potpisu, ali su Andalužani u finansijskim problemima, baš kao i Milan, ali Rosoneri imaju drugačiju ponudu.

Kako prenose italijanski mediji, Milan nudi trampu igrač za igrača, u kojoj bi put Moskve krenuo Dijego Laksalt.

Obojica igrača procenjena su na 15 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evra, tako da bi došlo do jednostavne trampe, pod uslovom da svi pristanu.

Mirančuk je 24-godišnji kreativni vezista, pod ugovorom do juna 2021. godine, pa je ovo leto poslednja šansa da Rusi zarade od njegove prodaje.

Čeka se i glas Marka Nikolića koji je svestan značaja ovog igrača, koji je postigao 13 golova i dodao pet asistencija na 27 utakmica.

Što se Laksalta tiče, on nije opravdao očekivanja pošto je stigao na San Siro posle Mundijala u Rusiji, zbog čega je išao i na pozajmicu u Torino.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.