MSP Rusije: šestorka i Iran mogu da prevaziđu sve poteškoće

Izvor: Vostok.rs, 31.Jan.2014, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MSP Rusije: ''šestorka'' i Iran mogu da prevaziđu sve poteškoće

31.01.2014. -

U Moskvi ne smatraju da je situacija na pregovorima šest međunarodnih posrednika (Rusija, SAD, Francuska, Velika Britanija, Kina i Nemačka) sa Iranom kritična, izjavio je direktor Odeljenja za bezbednost i razoružanje ruskog Ministarstva spoljnih poslova, Mihail Uljanov. Prema njegovim rečima ''različita interpretacija dogovora među stranama je pojava koja je veoma rasprostranjena u multilateralnoj diplomatiji''.

Uljanov je naveo da sve prepreke na putu rešavanja situacije oko iranskog nuklearnog programa mogu biti prevaziđene ukoliko postoji politička volja.

Izvor: Glas Rusije, foto: Golos Rossii    
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobunjenici ubili stručnjake za uništavanje hemijskog oružja u Siriji

Izvor: Vostok.rs, 01.Feb.2014, 11:07

01.02.2014. -..Na adresu međunarodnog personala Organizacije Ujedinjenih Nacija (UN) i Organizacije za zabranu hemijskog oružja (OZHO), a takođe lokalnih stručnjaka koji učestvuju u operaciji uništavanja hemijskog oružja u Siriji redovno stižu pretnje. Dva sirijska stručnjaka već su ubijena,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.