LŠ (grupa D): Rutina Bajerna u Moskvi za 10. trijumf u nizu, majstorija Gecea

Izvor: Sportal.rs, 27.Nov.2013, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ (grupa D): Rutina Bajerna u Moskvi za 10. trijumf u nizu, majstorija Gecea

Aktuelni evropski šampion Bajern iz Minhena nastavio je sa obaranjem rekorda. Bavarci su ostvarili i desetu uzastopnu pobedu u Ligi šampiona, petu ove sezone, po čemu su jedinstveni u ovom elitnom takmičenju: CSKA Moskva - Bajern Minhen 1:3, u okviru 5.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nije pomogao sneg, a ne bi ni ledeni breg: Bavarci silni u Moskvi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2013

Bajern iz Minhena je novi rekorder Lige šampiona! Aktuelni prvak Evrope savladao je CSKA na Himki areni sa 3:1 i zabeležio deseti uzastopni trijumf u najkvalitetnijem evropskom takmičenju. Bavarcima nije smetao ni sneg, koji je padao tokom celog meča, niti teren koji je uprkos dobrom sistemu grejanja...

Nastavak na MozzartSport.com...

Grupa D - Bajernova moskovska rapsodija

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2013

Šampion Evrope ostao je jedini tim koji posle pet odigranih utakmica u Ligi šampiona ima stoprocentan učinak. Bajern je u prvom meču današnjeg dela programa, petog kola grupne faze LŠ, savladao CSKA na gostovanju u Moskvi.

Nastavak na Sportske.net...

Niko kao Bajern

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2013

Bavarci u Moskvi upisali desetu uzastopnu pobedu u Ligi šampiona, što nikada nikome nije uspelo u istoriji najelitnijeg klupskog takmičenja.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.