Kup Kremlja: Krunićeva slavila, sada je čeka lepa Bugarka

Izvor: Sportal.rs, 14.Okt.2014, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Kremlja: Krunićeva slavila, sada je čeka lepa Bugarka

Aleksandra Krunić uspešno je startovala na turniru u Moskvi. Srpska teniserka je bila bolja od osmog nosioca Karoline Garsije sa 2:0, po setovima 6:4, 6:2. Prvi međusobni susret između dve teniserke trajao je 54 minuta.

Srpkinja je napravila iznenađenje, pošto je francuska teniserka bila favorit u ovom meču. U prvom setu pri rezultatu 1:1, teniserke su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << razmenile po brejk, a zatim su obe bile sigurne u gemovima kada su servirale. Međutim, prva do prednosti dolazi naša teniserka, koja je uspela da osvoji gem na servis svoje protivnice, i povede sa 5:4. U narednom gemu servirala je za prvi set.  Samo sa jednim izgubljenim poenom u tom gemu, Aleksandra je povela sa 1:0 u setovima.

U drugom setu, srpske teniserka je nastavila sa dobrom igrom. Povela je sa 3:1, a zatim i sa 4:1. Nije dozvolila protivnici niti jednu brejk loptu u ovom setu, pa je rutinski privela meč kraju.

Naredna protivnica Krunićevoj biće Cvetana Pironkova. Biće to prvi susret bugarske teniserke, sa 21-ogodišnjom Srpkinjom. Nagradni fond turnira u Rusiji iznosi 710.000 dolara.

(Tekst: Irina Pokrajac, Foto: Beta/Branislav Bozic)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.