KAD PUTIN ZAPEVA, Holivud padne u TRANS! Kremlj objavio LEGENDARNI snimak! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2020, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD PUTIN ZAPEVA, Holivud padne u TRANS! Kremlj objavio LEGENDARNI snimak! (VIDEO)

Koncert je održan u centru Moskve na Crvenom trgu 24. maja 2003. godine.

U okviru projekta "Putin - 20 godina", zvanična veb-stranica predsednika Rusije objavila je album sa fotografijama i video-zapisima koji su obeležili trenutke iz dve decenije života i rada Vladimira Putina kao predsednika zemlje i šefa vlade.

Na veb-stranici projekta se nalazi i snimak sa koncerta britanskog muzičara Pola Makartnija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čijem je nastupu prisustvovao predsednik Rusije.

A publika mu je bila bukvalno glumački krem Holivuda Ričard Gir, Sem Kasel, Šeroun Stoun kao i mnogi drugi poznati umetnici.

Snimak prikazuje kako je Putin u decembru te godine učestvovao na humanitarnom koncertu u Sankt Peterburgu, u znak podrške ruskoj deci koja pate od ozbiljnih bolesti.

Putin je izveo je pesmu "Bluberi hil" na engleskom jeziku zajedno sa džez muzičarima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.