Iznenađenje u Moskvi, CSKA izgubio od fenjeraša!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2020, 21:02

Iznenađenje u Moskvi, CSKA izgubio od ''fenjeraša''!

Prvi trijumf nemačkog predstavnika od početka nove sezone u Evroligi.

Večerašnji evroligaški program počeo je utakmicom između CSKA i Albe u Moskvi, a kao pobednik je izašao gostujući tim, koji je na kraju slavio rezultatom 93-88.

Prve dve četvrtine protekle su u ravnopravnoj borbi, ekipe su se smenjivale u vođstvu, a početkom treće delovalo je da ''Armejci'' preuzimaju kontrolu, kada su poveli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa 60:53.

Ali, ne samo da se Alba nije predavala, nego je već do kraja ove deonice okrenula na 68:65 u svoju korist.

Sa dve vezane trojke na startu poslednje četvrtine, Alba stiže do ''plus devet'' - 74:65, pa je do kraja ekipa CSKA pokušavala da uhvati priključak. Ipak, Alba je uspela da izdrži nalete favorizovanog domaćina i zasluženo dođe do prbog trijumfa u prva četiri kola.

Simone Fontekio je sa 20 poena bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi, Maodo Lo je upisao 15, a Markus Erikson 13 poena.

Kod domaćina samo dvojica na visokom nivou - Majk Džejms sa 27 i Vil Klajburn sa 25 postugnutih poena. Naš Nikola Milutinov je posle oporavka od koronavirusa odigrao sedam minuta i upisao četiri poena i jedan skok.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.