Itudis: Ovde su pali i Barselona i Makabi...

Izvor: B92, 16.Nov.2017, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Itudis: Ovde su pali i Barselona i Makabi...

Trener CSKA iz Moskve Dimitris Itudis rekao je da je njegova ekipa pre svega dobrom igrom u odbrani pobedila Crvenu zvezdu.

"Čestitam mom timu. Bili smo koncentrisani od starta. Obavili smo sve što smo dogovorili, pre svega u odbrani. Pripremili smo se jako dobro za ovu utakmicu, pristupili smo ozbiljno, pre svega zbog onoga što Zvezda predstavlja, jer je ovo odličan spoj mladosti i iskustva. Pali su ovde Barselona i Makabi, što pokazuje snagu tima", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Itudis.

CSKA je u Beogradskoj areni pobedio Zvezdu 85:59 u sedmom kolu Evrolige.

"Zvezda poentira lakše nego ranijih godina. Zato smo se pojavili na terenu tako čvrsti i ozbiljni u odbrani. Ključ je bila naša odbrana. Nismo dozvolili Ročestiju da kreira kako zna, a i dva krila Zvezde Antića i Bjelicu smo zatvorili. Dominirali smo", rekao je Itudis.

On je naveo da je njegova ekipa i dalje u procesu stvaranja kao i da u igri ima mnogo oscilacija.

"Odigrali smo tek sedam utakmica u Evroligi, ima još 23 da se igra. Oscilacija ima mnogo, kao i u igri Zvezde. Bitno je samo da budemo živi i zdravi. Rano je pričati o bilo kojim mogućim rezultatima na kraju sezone", rekao je trener CSKA.

Kum Željka Obradovića osvrnuo se i na predstojeće reprezentativne kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, rekavši da zbog trenutne situacije najviše gube košarka i igrači.

"Stav kluba ne mogu da otkrijem. Razgovarali smo o svemu tome. Sve će znati pred meč sa Unikahom. Ovde je došlo do rata, nazovite ga kako hoćete, ali u ovakvoj situaciji gube igrači koji su najveći profesionalci i košarka. Siguran sam da svi navijači hoće da vide reprezentacije u najjačem sastavu... Svi normalni ljudi će na kraju razgovorom da nađu rešenje", rekao je Itudis.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.