Izvor: Press, 01.Okt.2018, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPRATILI GA U SUZAMA! Zbog ODLASKA OVOG ZADRUGARA, svi su bili potišteni! (VIDEO)

Njima će ovo najteže pasti.
Tokom prethodne večeri u rijalitiju "Zadruga 2" su održane nominacije. Takmičari su ostali u šoku kada su saznali da će odlukom glasova publike biti nominovani Nataša Moskva iRade Vasić koji su osvojili podjednak broj glasova gledalaca. Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su se odmah spakovali i preselili u izolaciju, a onda su zadrugari doneli svoju odluku da im se pridruži Marija Kulić.




Autor: TvPink Printscreen


Njih troje su tokom boravka u drugoj prostoriji sumirali utiske sa svog učešća u najgledanijem hiper-rijalitiju, a do samog kraja večeri bilo je neizvesno ko će od njih zauvek napustiti Belu kuću.



Voditelj Ognjen Amidžić je posetio zadrugare kako bi ih obavestio da igra za nominovane može da počne, a koja će pobedniku omogućiti dupliranje glasova i samim tim obezbediti siguran boravak i nastavak takmičenja.




Autor: TvPink Printscreen


Oni su imali zadatak da iz plastične čaše koja je napunjena vodom oduvaju lopticu do metalne posude, a pobednik je onaj koji ubaci najviše loptica u istu. Do samog kraja su se borili, ali pobednika nije bilo, Marija i Nataša su ubacile po jednu lopticu, dok Rade nije nijednu.




Autor: TvPink Printscreen


Voditeljka Dušica Jakovljević je Ognjenu saopštila procente glasova publike. Marija je osvojila 54% glasova publike i ona ostaje u Beloj kući. Rade Vasić je osvoji 20% posto glasova i on je morao da napusti velelepno imanje. 




Autor: TvPink Printscreen


Pročitajte još: STANIJA PRIZNALA DA BI VOLELA DA JE VLADA ZAPROSI, a onda progovorila o SE*SU sa njim! (VIDEO)



Ovo je bio veoma tešak trenutak za njegovu porodicu, a Rada se rasplakala. Zadrugari su tešili Radeta da će mu čuvati suprugu i sinove. Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku. 








 



Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!   



K. R. / D. B. 







 
 
 



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.