Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2024, 12:08

FSB: Teroristi imali kontakte na ukrajinskoj strani

Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) saopštila je da su teroristi koji su noćas izveli napad u Moskvi u kojem su ubijene 93 osobe, planirali da pređu rusko-ukrajinsku granicu, i da su imali kontakte na ukrajinskoj strani, prenose ruske novinske agencije.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

"TO BI ZNAČILO DA SU UBICE GLUPE" Oglasila se Ukrajina nakon što je ruski FSB optužio da su teroristi "imali kontakte na ukrajinskoj strani"

Izvor: Blic, 23.Mar.2024

Ukrajina je reagovala nakon što je Federalna služba bezbednosti (FSB) izdala saopštenje u kojem tvrdi da su teroristi umešani u napad koncertnu planirali da pređu granicu sa Ukrajinom i da su imali „kontakte” na ukrajinskoj strani.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.