Izvor: HotSport.rs, 16.Dec.2016, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Teodosić ‘dabl-dablom’ ‘dirigovao’ još jednom velikom pobedom ‘Armejaca’ (VIDEO)

Moskovski CSKA slavio je novu pobedu u Evroligi, ovog puta nad Barselonom rezultatom 92:76.


Miloš Teodosić se večeras vratio na parket posle 10-ak dana pauze zbog povrede lista noge, ali se to ni najmanje nije osetilo u meču protiv Barselone, jednog od favorita za odlazak na fajnal-for.
Međutim, protiv raspoloženog virtuoza se nije moglo. Teo je Kataloncima ubacio 16 poena i podelio 11 asistencija za novi ‘dabl-dabl’ i indeks korisnosti od 26.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> – Dobra pobeda. Igrali smo 30 utakmica dobru košarku, u drugoj četvrtini nismo. Ako gledamo rezultat, bila je ovo ubedljiva pobeda, ali ako želimo da budemo najbolji, moramo da igramo konstantno svih 40 minuta – rekao je Teodosić posle meča.
NIJE DUGO TREBALO DA PONOVO ZAPLEŠE: Nova briljantna minijatura Miloša Teodosića! (VIDEO)
Na pitanje da li je razmišljao o tome da  će se njegovi potezi naći u TOP 10, odgovorio je odrično i da nikada ne razmišlja o tome.
Za njega je to samo još jedan običan dan na poslu.



 
 

The post EL: Teodosić ‘dabl-dablom’ ‘dirigovao’ još jednom velikom pobedom ‘Armejaca’ (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Maestro" Teo na povratku vodio svoj tim do pobede u derbiju! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2016

Miloš Teodosić se vratio danas na teren, bio je ponovo sjajan u pobedi svog tima protiv Barselone...CSKA iz Moskve nastavlja da melje svoje protivnike, uspeli su danas da slave i protiv Barselone, a još jednu sjajnu partiju je pružio Miloš Teodosić...Srpski košarkaš se vratio nakon povrede u...

Nastavak na Sportske.net...

ŠTA SE OVO DESILO: Teo podsetio na magiju protiv ‘drim-tima’, Evropa je ponovo u čudu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Dec.2016

Miloš Teodosić je večeras briljirao, a potez na samom kraju meča će vas naterati da ga gledate iznova i iznova.. . Da je bilo koji drugi igrač, zapitali bismo se da li je moguće. Ali pošto je to Miloš Teodosić, svesni smo negovog umeća i sve što možemo jeste da se zavalimo i uživamo.. NIJE...

Nastavak na HotSport.rs...

PREŠAO JE IGRICU: Kompliment kakav Teo do sada nije dobio (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Dec.2016, 12:59

Teodosić ne staje, a koliko je zaludeo navijače širom sveta svojim partijama, možda najbolje pokazuju komentari na Tviteru.. Korisnici ove društvene mreže svaki susret srpskog genija sa košarkaškom loptom pažljivo prate, a nakon nestvarne asistencije kojom je obeležio pobedu nad Barselonom,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.