Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2021, 09:35

Despotović se nudi Barseloni: Vidim da nemaju špica...

Napadač Rubina u šaljivom tonu komentarisao igru Katalonaca protiv Granade

Igra Đorđe Despotović sezonu života u Rubinu. Tri kola pre kraja klub iz Kazanja nalazi se na četvrtom mestu Premijer lige, a srpski reprezentativac jedan je od najboljih špiceva ruskog prvenstva. Sa 11 golova na petom je mestu liste strelaca, a uz to ima i četiri asistencije.

SUBOTA, 13.00: (2,75) RUBIN (3,20) DINAMO MOSKVA >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (2,65)

Svestan da mu ide dobro, ali i kao neko ko se ne libi da kaže sve što misli, Despotović je uživo na svom Instagam profilu komentarisao sinoćnji poraz Barselone od Granade.

"Gledam Barselonu protiv Granade. Vidim da igraju bez špica. Nije mi jasno gde njihovi skauti širom Evrope traže igrače. Evo me ovde, špic, ponudite mi ugovor. Dajte dobru platu i vidimo se u Barseloni", poručio je Despotović u šaljivom tonu.

Doduše, istina je da se Kataloncima ne ide baš glatko s golovima od kada im je otišao Luis Suarez...

Bivši napadač Crvene zvezde je letos stigao u Rubin iz Orenburga kao slobodan igrač. Svojim golovima značajno je doprineo visokom plasmanu kluba iz Kazanja, pošto je pogodio u obe pobede nad Zenitom, dvaput u pobedi protiv moskovskog Spartaka, jednom za slavlje protiv CSKA...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.