Depardje kažnjen zbog pijane vožnje

Izvor: Mondo, 21.Jun.2013, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Depardje kažnjen zbog pijane vožnje

Sud kaznio glumca sa 4.000 evra i oduzeo mu vozačku dozvolu na šest meseci.

Sud u Francuskoj kaznio je danas glumca Žerara Depardjea sa 4.000 evra i oduzeo mu vozačku dozvolu na šest meseci jer je u novembru pao sa skutera u pijanom stanju, posle čega je priveden u policiju.

Depardjeov advokat rekao je da će uložiti žalbu na presudu. On je rekao da se glumac trenutno nalazi na snimanju u Moskvi.

Depardje je i 1998. godine pao sa motocikla, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u krvi mu je izmerena pet puta veća količina alkohola od zakonske granice. Tada je zadobio povrede noge i lica.

Poznati glumac javno se sukobio sa vladajućim socijalistima zbog plana o uvođenju poreza od 75 odsto za građane sa milionskim prihodima, a nedavno je primio ruski pasoš od ruskog predsednika Vladimira Putina.

(Srna, foto Beta/AP/Lionel Cirroneau)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kazna od 4.000 evra Depardijeu za vožnju u pijanstvu

Izvor: Blic, 21.Jun.2013

Francuski glumac Žerar Derpardije osuđen je danas u otsustvu na kaznu od 4.000 evra i šest meseci zatvora uslovno zbog vožnje u pijanom stanju 2012. godine...Depardije, odskora državljanin Rusije, mogao je da dobije maksimum od 4.500 evra i do dve godine zatvora uslovno...Kod Depardijea, koji je...

Nastavak na Blic...

SUD ODLUČIO: Žeraru Depardjeu oduzeta dozvola zbog vožnje u pijanom stanju!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jun.2013, 10:51

Poznatom glumcu sud je naložio da plati 4.000 evra kazne i suspendovao mu je vozačku dozvolu na šest meseci jer je prošle godine imao saobraćajku dok je pijan vozio skuter

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.