Biračka mesta su otvorena na čitavoj teritoriji Rusije

Izvor: Vostok.rs, 04.Mar.2012, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biračka mesta su otvorena na čitavoj teritoriji Rusije

04.03.2012. -

Biračka mesta su otvorena na čitavoj teritoriji Rusije. Poslednja se glasanju na predsedničkim izborima pridružila Kalinjingradska oblast u 9.00 po moskovskom vremenu, koja „zaostaje" za Moskvom na jedan sat.

Tako od ovog momenta svi registrovani na teritoriji Rusije birači imaju mogućnost da daju svoj glas – po podacima CIK od 1.januara 2012. birača >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << ima oko 108 miliona 138 hiljada. Ukupni broj zajedno sa biračima van granica Rusije je nešto veći od 109 miliona 947 hiljada ljudi.

Glasanje traje od 00.00 (msk.), kada su izbori započeli u najistočnijim predelima – Magadanskoj oblasti, Kamčatskom kraju i Čukotskom autonomnom okrugu. Tamo će izbori završiti već u 12.00 (msk.). Čim se u 21.00 (msk.) zatvore birališta u Kalinjingradskoj oblasti, izborne komisije će početi prebrojavanje i dozvoliće se objavljivanje rezultata anketa sprovedenih u toku dana ispred biračkih mesta.

Izvor: Golos Rossii, foto: RIA Novosti
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.