HTC najavio EVO 3D na evropskom tržištu

Izvor: NC magazin, 27.Jun.2011, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTC najavio EVO 3D na evropskom tržištu

HTC je danas najavila dolazak HTC EVO 3D telefona na evropsko tržište. Pružajući ultimativan 3D doživljaj bez naočara, HTC EVO 3D telefon sa modernim dizajnom i najnovijim HTC Sense iskustvom, omogućuje jednostavno snimanje i razmenu 3D kućnih filmova i fotografija sa prijateljima i porodicom. HTC Watch je takođe na raspolaganju vlasnicima ovog snažnog multimedijalnog uređaja, omogućujući im da pored svojih 3D filmova uživaju i u holivudskim filmskim hitovima.

“Pametni telefoni su napravili pravu revoluciju u načinu na koji ljudi komuniciraju i zabavljaju se dok su u pokretu. Sada možete da nosite omiljene filmove, muziku, fotografije i igrice u džepu, gde god da krenete,” rekao je Florian Seiche, predsednik kompanije HTC za Evropu, Bliski istok i Afriku. “HTC EVO 3D omogućuje ljudima da istražuju ovaj novi tehnološki trend gde god da se nalaze, pružajući im mogućnost da snime i podele trenutke iz svog života sa prijateljima i porodicom u fenomenalnom 3D formatu.”

Nastavak na NC magazin...






Povezane vesti

HTC Evo 3D

Izvor: KupiMobilni.com, 28.Jun.2011, 08:09

HTC korporacija, svetski lider u inovacijama i dizajnu mobilnih telefona, danas je najavila dolazak HTC EVO 3D telefona na evropsko tržište.

Nastavak na KupiMobilni.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.