Verica Kalanović podnela ostavku

Izvor: Blic, 16.Feb.2011, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verica Kalanović podnela ostavku

Ministar za Nacionalni investicioni plan (NIP) Verica Kalanović danas je podnela ostavku premijeru Mirku Cvetkoviću.

U saopštenju Ministarstva za NIP je navedeno da je Verica Kalanović ranije objasnila da ostavka predstavlja lični čin.

Kalanović je svoju ostavku najavila na sednici Predsedništva stranke G17 plus, kada je ostavku podneo i potpredsednik Vlade Mlađan Dinkić.

Ostali ministri iz reda G17 plus ostali su na funkcijama u Vladi, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stranka će predloćiti nove kandidate za mesta u Ministarstvu za NIP i u Ministarstvu ekonomije, na čijem je čelu bio Mlađan Dinkić. Potpredsedničko mesto, koje je pripadalo G17 plus, ta stranka ponudila je koalicionom partneru, Demokratskoj stranci.

Povezane vesti: Delo: Kosovo je još uvek i srpsko Tirana: Pitanje statusa Kosova sada je zatvoreno Jeremić od danas u Njujorku Albanija pozvala UN da odbace rezoluciju Srbije o Kosovu Sejdiju i Tači razgovarali sa ambasadorima o rezoluciji

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.