Panasonik u oktobru u Svilajncu

Izvor: Beta, 29.Jun.2010, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panasonik u oktobru u Svilajncu

BEOGRAD, 29. juna 2010. (Beta) - Medjunarodna kompanija Panasonik, čije je sedište u Japanu, počeće da radi u Svilajncu 15. oktobra i najavila da će u tom gradu graditi novu fabriku, izjavio je u utorak ministar ekonomije Srbije Mladjan Dinkić.

"Panasonik će najpre od svojih nemačkih kolega iz Rojma (Reum) iznajmiti jedan deo hala, a zatim će graditi sopstvenu potpuno novu fabriku", rekao je Dinkić u Svilajncu.

Kako se navodi u saopštenju ministarstva ekonomije, on je rekao da će konkurs za prve inženjere biti objavljen u julu. "U maloj opštini Svilajnac imamo čak dva velika investitora - nemačku kompaniju Rojm, koja proizvodi auto delove, ovde završava svoju fabriku, a u oktobru treba da krene sa radom i Panasonik, koji je odabrao da ovde proizvodi elektroniku", izjavio je Dinkić.

Dinkić kazao je da će na osnovu svih dosadašnjih ugovora koje su Vlada Srbije i opština Svilajnac zaključile sa investitorima, u ovoj industrijskoj zoni, uskoro raditi 1.000 ljudi.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinkić: Panasonik stiže u Svilajnac

Izvor: B92, 29.Jun.2010

Beograd -- Japanska kompanija Panasonik počeće da radi u Svilajncu 15. oktobra i najavila da će u u tom gradu graditi novu fabriku, kaže ministar ekonomije Mlađan Dinkić..."Panasonik će najpre od svojih nemačkih kolega iz Rojma (Reum) iznajmiti jedan deo hala, a zatim će graditi sopstvenu potpuno...

Nastavak na B92...

Panasonik gradi fabriku u Svilajncu

Izvor: S media, 29.Jun.2010

Multinacionalna kompanija "Panasonik" objavila je danas u Svilajncu, prilikom posete ministra ekonomije Mladjana Dinkića, da će u tom gradu podići novu fabriku, a konkurs za posao za prve inženjere biće objavljen u julu..."U maloj opštini Svilajnac imamo čak dva velika investitora - nemačka...

Nastavak na S media...

Panasonik od oktobra u Svilajncu

Izvor: Mondo, 29.Jun.2010

Kompanija Panasonik počeće da radi u Svilajncu 15. oktobra i najavila je da će u u tom gradu graditi novu fabriku, izjavio je danas ministar ekonomije Srbije Mlađan Dinkić.

Nastavak na Mondo...

Panasonik gradi fabriku u Svilajncu

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2010

Multinacionalna kompanija za proizvodnju elektronskih uređaja "Panasonik" sagradiće u Svilajncu novu fabriku, a konkurs za posao za prve inženjere biće objavljen u julu, saopštilo je Ministarstvo ekonomije Srbije...Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić naveo je da će "Panasonik"...

Nastavak na Vesti-online.com...

"Panasonik" počinje da radi u Svilajncu na jesen

Izvor: Glas javnosti, 30.Jun.2010, 07:37

SVILAJNAC - Multinacionalna kompanija "Panasonik" objavila je da će u Svilajncu graditi potpuno novu fabriku, a konkurs za posao za prve inženjere biće objavljen u julu, saopštilo je Ministarstvo za ekonomiju i regionalni razvoj..."Panasonikov" pogon počeće da radi 15. oktobra, najpre u iznajmljenom...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.