Kalanovićeva Dinkićeva zamenica

Izvor: RTS, 20.Mar.2011, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalanovićeva Dinkićeva zamenica

Glavni odbor stranke G17 Plus izabrao Vericu Kalanović na funkciju zamenika predsednika stranke, na predlog predsednika te partije Mlađana Dinkića.

Na predlog predsednika G 17 Plus Mlađana Dinkića, Glavni odbor te stranke izabrao je Vericu Kalanović na funkciju zamenika predsednika stranke.

Kako se navodi u saopštenju G17 Plus, sednica Glavnog odbora je, pre svega, bila posvećena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pripremi peticije za prikupljanje potpisa za decentralizaciju, koju pokreću Ujedinjeni regioni Srbije.

Početak prikupljanja potpisa planiran je za 2. april u Kragujevcu.

Peticijom će biti traženo da najveći deo novca koji se na ime poreza od prihoda prikuplja u nekom gradu bude iskorišćen za dobrobit građana koji su ga i zaradili, da se omogući da građani direktno biraju i smenjuju gradonačelnike i predsednike opština, kao i da se hitno vrati oduzeta imovina lokalnim samoupravama.

Glavni odbor je usvojio i rekonstruisane sastave Izvršnog odbora, Pokrajinskog odbora G17 Plus Vojvodine i Regionalnog odbora G17 Plus Beograd.

Za predsednika Izvršnog odbora G17 Plus izabran je Vladimir Ilić.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije,   Kragujevac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.