Kako je ispario dalekovod?

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2011, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je "ispario" dalekovod?

Ministarstvo ekonomije Mlađana Dinkića još je u novembru 2008. godine isplatilo kompletnu sumu od 45.114.000 dinara (oko 539.000 evra) za izgradnju dalekovoda za žičaru skijališta Beljanica na Kučajskim planinama. Preko Direkcije za izgradnju i razvoj opštine Žagubica sklopljen je ugovor sa firmom "Dalekovod" iz Beograda. Suma je isplaćena za četiri meseca, a onda je glavni izvođač nestao.

Firma "Dalekovod" je napustila Beograda, prijavila se na adresu u Zaječaru >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na kojoj nema nikog, a tri godine kasnije nigde ni para ni dalekovoda.

Zbog pola miliona evra nikog ne boli glava osim novinara, koji tragaju bar za mobilnim telefonom direktora "Dalekovoda" kome ne mogu da uđu u trag.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.