Dinkić i Dačić danas o formiranju vlade

Izvor: Blic, 30.Jun.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić i Dačić danas o formiranju vlade

Beograd - Lideri Socijalističke partije Srbije (SRS) i URS-a, Ivica Dačić i Mlađan Dinkić, razgovaraće danas o formiranju buduće Vlade Srbije.

Dačić je novinarima u Konjičkom klubu "Policajac" rekao da će sa Dinkićem razgovarati o njegovom susretu sa evropskim zvaničnicima u Briselu podsetivši da je lider >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << URS-a u sedištu EU boravio na skupu partija narodnjačke orijentacije.

- S te strane očekujem da će u narednim danima biti i zvanično zatvoren krug konsultacija tri grupacije - oko SNS, koalicije oko socijalista i URS-a o novoj vladi - rekao je on.

Dačić, koji je i mandatar buduće vlade, najavio je da će razgovarati i sa svima koji to žele, istakavši da on želi da svi znaju šta će raditi kao premijer i šta će biti program i ciljevi Vlade Srbije.

- Očekujem da o tome razgovaram sa drugim relevantnim političkim subjektima, ali i institucijama - rekao je Dačić.

On je naglasio i da buduća Vlada Srbije neće biti formirana zbog političara i da treba da uradi nešto za svoj narod naglasivši da će svaki potez buduće vlade meriti parametrom da li je u interesu ili na štetu običnh građana.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.